Cruiseschip Celebrity Reflection, in 360 graden Zeetours, Amsterdam

e Celebrity Reflection is een groot schip uit het jaar 2012 en is het vijfde schip uit de Solstice-klasse. Het schip is gedoopt door vier werknemers van Royal Caribbean Cruises Ltd. De Celebrity Reflection is groter dan haar zusterschepen, zij beschikt namelijk over 89 hutten en 42 suites. Ook heeft zij een dek extra vergeleken met haar zusterschepen.

Culinair

De Celebrity Reflection biedt diverse mogelijkheden om te dineren, waaronder de Lawn Club Grill. Hier kunt u al fresco diverse grill-specialiteiten verkrijgen tegen een kleine vergoeding. In The Porch vindt u verse zeevruchten en rauwe gerechten, zoals tonijn- en steaktartaar. Hiervoor is een toeslag een vereist. Het hoofdrestaurant is bij de cruiseprijs inbegrepen en serveert een veelzijdig diner, waaronder soepen, salades, pasta, rijst specialiteiten en desserts. Ook kunt u hier genieten van een à la carte ontbijt en lunch. Ook het buffetrestaurant Oceanview Café is bij de prijs inbegrepen. U kunt hier zelf uw maaltijden samenstellen. Bent u een liefhebber van de Franse keuken? Ga dan langs bij Murano, hier staan Franse klassiekers op het menu. Let wel: ook hier een kleine toeslag vereist. Hetzelfde geldt voor specialiteitenrestaurant Qsine, dat klassieke gerechten een verrassende twist geeft.

Entertainment

Aan boord van de Celebrity Reflection is er geen tijd voor verveling! Dit schip beschikt over een zwembad dek met meerdere zwembaden en veel ligbedden zodat u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor ultieme ontspanning zijn er ook  diverse jacuzzi’s op het dek. Nog meer ontspannen kunt u in de Spa. Deze beschikt onder andere over verwarmde stoelen en een infrarood sauna. Om na de stoomruimte af te koelen, kunt u naar The Cold Room. Voor wie liever gaat sporten, kan langsgaan bij de Fitnessruimte. Hier kunt u individueel sporten, een groepsles volgen of sporten onder begeleiding van een personal trainer. Overdag kunt u diverse spellen spelen in de Game On. Hier worden quizzen en trivia gespeeld. ’s Avonds kunt u een show met zang en dans bezoeken in het Reflection Theater of een gokje wagen in het casino. Ook kunt u één van de vele bars en lounges aan boord bezoeken, waaronder de Reflection Lounge waar u onder het genot van een alcoholische versnapering de avond kunt doorbrengen. Tevreden over dit schip en de rederij? U kunt alvast een nieuwe cruise boeken bij de Future Cruise Sales.

Over de rederij

Celebrity Cruises is een Amerikaanse premium rederij met elegante schepen, met hippe, stijlvolle designs en een prettige Europese sfeer aan boord. Celebrity staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hotel Paloma Grida Village