Celebitry Edge is een fantasche cruiseschip

De Celebrity Edge is een schip uit het jaar 2018 en is het eerste schip uit de Edge-klasse. Het schip wordt gedoopt door Nobelprijs winnares uit 2014, Malala Yousafzai. Het schip heeft een zeer moderne uitstraling en diverse nieuwe faciliteiten, die onder andere ontworpen zijn door de Britse architect Tom Wright. Hij heeft ook de bouw van het beroemde Burj Al Arab in Dubai begeleid.

Culinair

Aan boord van de Celebrity Edge vindt u diverse culinaire hoogstandjes. Zo kunt u dineren in Eden, waar een vijfgangenmenu voor u wordt bereid. Ook kunt u hier terecht voor een lichte lunch. De Magic Carpet biedt u een unieke diner ervaring. Dit is een platform welke beweegt langs de zijkant van het schip en stopt op vier verdiepingen. Bij dek 5 kunt u genieten van een heerlijk diner.Dit geldt ook wanneer de Magic Carpet volledig bovenaan het schip bevindt. Daarnaast kunt u op de Magic Carpet ook terecht in de Raw Bar. Tegen een kleine vergoeding kunt u overdag genieten van diverse burgers bij de Rooftop Garden Grill. ’s Avonds veranderd dit restaurant in een barbecueplek. De passagiers die in de Luminae suites verblijven, kunnen zonder betaling genieten van een ontbijt, lunch en diner in Luminae.

Entertainment

De Celebrity Edge biedt u vele faciliteiten ter ontspanning en vermaak. Op een zonovergoten dag kunt u zich prima vermaken op het Pool dek waar u kunt zonnebaden en zwemmen. Op dit dek bevindt zich ook het Solarium, een zwembad speciaal voor volwassenen. Het dek daarboven bevat diverse jacuzzi’s en de Rooftop Garden, waar u heerlijk kunt relaxen. ’s Avonds kunt u ontspannen een film kijken. Eden is een ruimte dat over een lounge, bar en restaurant beschikt. Het voorziet de passagiers van live muziek en een showprogramma. De Magic Carpet is een zwevend platform aan de zijkant van het schip, hier wordt livemuziek gespeeld in de bar. Op dek 2 is de Destination Getaway, waar lezingen worden gegeven en informatie wordt verspreid over excursies van Celebrity. Ook is hier een Teen Center, welke speciaal voor game-toernooien en andere activiteiten is. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor business meetings.

Over de rederij

Celebrity Cruises is een Amerikaanse premium rederij met elegante schepen, met hippe, stijlvolle designs en een prettige Europese sfeer aan boord. Celebrity staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau.
Nu vanaf € 1199 kijk voor meer info op onze website https://www.travelslide.nl/cruises/celebrity-cruises

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hotel Paloma Grida Village