CARNIVAL CRUISE LINE BESTAAT 50 JAAR


 Kies je voor de Fun! Daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heb je geen zin, dan kan je  ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.

 

Carnival vaart voornamelijk in het Caribisch gebied, Mexico en de Bahama’s met cruises van verschillende lengtes. In de Bahama’s zijn er al cruises vanaf 3 dagen! Dit kan je optimaal combineren met een week Florida!

Wat je misschien niet weet is dat Carnival ook beschikt over magische “Fun Ship” cruises op de Hawaïaanse eilanden, Alaska, Zuid-Amerika, Europa en nog veel meer. Stuk voor stuk een geweldige ervaring voor een ongelooflijke prijs/ kwaliteit.

MEER INFO

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hotel Paloma Grida Village