Hotel Son Brull, Mallorca , reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Een pareltje op Mallorca, Hotel Son Brull Santuario Rural, gelegen aan de voet van het Tramuntana-gebergte, in het noorden van Mallorca, nabij het charmante stadje Pollensa, is een van de meest luxueuze 5-sterrenboetiekhotels op het eiland. Net als in zijn oorsprong als een 18e-eeuws jezuïetenklooster, verwelkomt dit door een familie gerunde hotel gasten die op zoek zijn naar rust en stilte in een prachtige natuurlijke omgeving.

De 23 smaakvol ingerichte kamers en suites combineren originele architectonische details met modern design en zijn perfect voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje, terwijl onze ruime 4 Villa Suites met twee slaapkamers en privézwembaden ideaal zijn voor gezinnen die meer willen. Privacy. Gasten zullen genieten van de onlangs gerenoveerde spa; volledig natuurlijke behandelingen en uitzicht op de vallei die totale ontspanning uitnodigen.

In het bekroonde restaurant 365 wacht u een gastronomische mediterrane culinaire ervaring, met een uitgebreid menu, evenals een selectie van seizoensgebonden en vegetarische degustatiemenu's. Voor iets informeler raden we onze bistro aan en ook een tapas- en cocktailbar in een historische oliemolen. Als de tijd het toelaat, wordt ons hele gastronomische aanbod aangeboden op ons spectaculaire terras. Het verwarmde overloopzwembad is omgeven door elegante ligstoelen en biedt uitzicht op de oude olijfboomgaard van het hotel, een naar jasmijn geurende tuin en de idyllische vallei van wijngaarden.

Dankzij de bevoorrechte ligging van Son Brull zijn de beste stranden van Mallorca en de mooiste dorpen gemakkelijk te bereiken met de auto, de fiets of te voet. meer info op https://www.travelslide.nl/landen/spanje-brochure/balearen/mallorca/son-brull/rondreisplanner 

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hotel Paloma Grida Village