Rotterdam Airport Ibiza hotel OKU

Het OKU Ibiza OPENT zijn deuren voor de zomer van 2021 en biedt een vijfsterrenretraite op een steenworp afstand van de prachtige baai en stranden van Cala Gracio.

OKU Ibiza is een kindvriendelijk stijlvol hotel voor diegenen die het beste van Ibiza's levensstijl voor de deur willen hebben met hoogwaardig eten, drinken en stijlvol design thuis. Onze kamers bevatten penthouse suites met weids uitzicht; swim-up pool rooms en een privĂ©villa met vier slaapkamers voor exclusieve verhuur.

Voor degenen die hun dag met een energizer willen beginnen, is ochtendyoga beschikbaar, gevolgd door een ambachtelijke koffie en de kans om je perfecte ontbijtkom te maken. Leun dan achterover bij een van de drie zwembaden en geniet van de 'witte eiland'-sfeer van Ibiza.

Trakteer uzelf op een spabehandeling of personal training. Of ga gewoon met ons mee in het restaurant voor een vers gevangen vis van ons dagmenu en proef onze favoriete lokale wijnen of cocktails. Ibiza-avonden worden tot leven gebracht door onze resident DJ als de zon ondergaat.  Meer info

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hotel Paloma Grida Village